クラブダイニング

大人の隠れ家のような、
クラシカルで優雅な雰囲気のレストラン

琉球石灰岩をふんだんに用いたシックな内装はまるで大人の隠れ家のようなクラシカルで優雅な雰囲気を漂わせます。
発酵を取り入れた「発酵コース」や「美発酵コース」、沖縄県産食材中心の「プレミアムコース」など幅広いメニューをご用意しております。
※10歳未満のお子様のご利用はご遠慮いただいております。

コース料理

コース料理

すべてのメニューに発酵を取りいれた「発酵コース」や「美発酵コース」。沖縄県産食材中心の「プレミアムコース」など幅広いメニューをご用意しております。

営業時間 18:00~21:30(最終入場 20:00)
予約制

発酵コースと美発酵コースは【前日19時までのご予約制】です。
レストラン予約サイトより承ります。

※その他のコース料理は当日17時までのご予約制です。

  • ※コース内容は、その日の仕入れ等により変わります。
  • ※レストラン会場内は、すべて禁煙です(電子タバコ含む)。喫煙される方は喫煙所をご利用ください。

4月1日からのコース料理メニュー

とぅもーるコース

TUMŌRU Course

9,000円

  • 前菜 Appetizer
  • おまかせ前菜
  • Chef’s Special
  • 蒸し物 Steamed Dish
  • 季節の蒸し物
  • Seasonal Steamed Dish
  • 焼き物 Grilled Dish
  • 琉球スギ 添え野菜
  • Ryukyu Cobia with a side of Vegetables
  • 強肴 Chef’s Recommendation
  • アグー豚の冷しゃぶ
  • Shabu Shabu Okinawan Pork (Agu), served chilled
  • ソーメン 針野菜 胡麻ポン
  • Japanese Thin Noodles (Somen) Vegetable Garnishes Sesame Ponzu Sauce
  • 食事 Entrée
  • ちらし寿司
  • Open-Sushi with various Toppings (Chirashi-Zushi)
  • デザート Dessert
  • 自家製デザートのワゴンサービス
  • A Selection of House Specials on Dessert Cart

発酵コース

HAKKOU Course

13,000円

  • 前菜 Appetizer
  • 菌界の御三家
  • Featuring Popular Three Fungus
  • 吸物 Soup
  • 鶏真丈
  • Minced Chicken ball in Clear Broth Soup
  • 向付 Fresh Dish
  • お造り三種
  • Assortment of three kinds of Sashimi
  • 焼き物 Grilled Dish
  • 黒毛和牛玉葱麹漬け
  • Wagyu, marinated in Salted Onion Malt (Koji)
  • 揚げ物 Deep-fried Dish
  • 車海老変わり揚げ
  • Bite-Sized Tiger Prawns, deep-fried in seasonal batter
  • 食事 Entrée
  • 握り鮨四種 赤だし
  • Four types of Sushi with Miso Soup
  • デザート Dessert
  • 自家製デザートのワゴンサービス
  • A Selection of House Specials on Dessert Cart

美発酵コース

BIHAKKOU Course

13,000円

  • 前菜 Appetizer
  • 菌界の御三家
  • Featuring Popular Three Fungus
  • 温前菜 Hot Appetizer
  • アグー豚と野菜のパートブリック包焼き
  • 焦がしパインとピパーチのソース
  • Feuille de brick of Okinawan Pork (Agu) and Vegetables
  • Browned Pineapple with Island Pepper (Pipa-chi) Sauce
  • 魚料理 Fish
  • 赤マチのポワレ アメリケーヌソース
  • Poiret of Ruby Snapper with Sauce Américaine
  • 肉料理 Meat
  • 黒毛和牛サーロインのポワレ
  • Poiret of Wagyu Sirloin
  • 食事 Entrée
  • 握り鮨四種 赤だし
  • Four types of Sushi with Miso Soup
  • デザート Dessert
  • 自家製デザートのワゴンサービス
  • A Selection of House Specials on Dessert Cart
  • ※黒毛和牛フィレ肉への変更を、+4,000円で承ります。
  • ご予約時にお申し付け下さい。
  • ※Wagyu Sirloin can be changed to Wagyu Fillet with an additional charge of 4,000 JPY.
  • Please let us know upon making your reservation.

美らコース

CHURA Course

13,000円

  • 前菜 Appetizer
  • 石垣港水揚げキハダマグロと季節の野菜 オニオンソース
  • Ishigaki port’s freshly caught Yellowfin Tuna with seasonal Vegetables, Onion Sauce
  • 温前菜 Hot Appetizer
  • アグー豚と野菜のパートブリック包焼き
  • 焦がしパインとピパーチのソース
  • Feuille de brick of Okinawan Pork (Agu) and Vegetables
  • Browned Pineapple with Island Pepper (Pipa-chi) Sauce
  • 魚料理 Fish
  • 赤マチのポワレ アメリケーヌソース
  • Poiret of Ruby Snapper with Sauce Américaine
  • グラニテ Granité
  • 請福生姜レモンのミント風味
  • SEIFUKU Ginger-Lemon Liquor Sorbet with a Hint of Mint
  • 肉料理 Meat
  • 黒毛和牛サーロインのポワレ
  • Poiret of Wagyu Sirloin
  • デザート Dessert
  • 自家製デザートのワゴンサービス
  • A Selection of House Specials on Dessert Cart
  • ※黒毛和牛フィレ肉への変更を、+4,000円で承ります。
  • ご予約時にお申し付け下さい。
  • ※Wagyu Sirloin can be changed to Wagyu Fillet with an additional charge of 4,000 JPY.
  • Please let us know upon making your reservation.

ぬちぐすいコース

NUCHIGUSUI Course

16,000円

  • アミューズ Amuse Bouche
  • 白身魚の冷燻 野菜のヴィネグレットソース
  • Cold-smoked White Fish with Vegetable Vinaigrette Sauce
  • 前菜 Appetizer
  • ピンチョス盛り合わせ
  • Assorted Pinchos Plate
  • 温前菜 Hot Appetizer
  • 2色パスタとシーフードムース
  • Two-Toned Pasta with Seafood Mousse
  • 魚料理 Fish
  • ミーバイの包焼き オランデーズソース
  • Phyllo Grouper Pie with Sauce Hollandaise
  • グラニテ Granité
  • 請福生姜レモンのミント風味
  • SEIFUKU Ginger-Lemon Liquor Sorbet with a Hint of Mint
  • 肉料理 Meat
  • 黒毛和牛サーロインのポワレ
  • Poiret of Wagyu Sirloin
  • デザート Dessert
  • 自家製デザートのワゴンサービス
  • A Selection of House Specials on Dessert Cart
  • ※黒毛和牛フィレ肉への変更を、+4,000円で承ります。
  • ご予約時にお申し付け下さい。
  • ※Wagyu Sirloin can be changed to Wagyu Fillet with an additional charge of 4,000 JPY.
  • Please let us know upon making your reservation.

プレミアムコース

Premium Course

20,000円

  • アミューズ Amuse Bouche
  • 黒毛和牛のカルパッチョ
  • Wagyu Carpaccio
  • 前菜 Appetizer
  • 板長が厳選したおまかせ前菜
  • Specials selected by our Head Chef of Japanese Cuisine
  • 温前菜 Hot Appetizer
  • リードヴォーとモリ―ユ
  • Ris de Veau and Morel Mushroom
  • 魚料理 Fish
  • お造り盛り合わせ
  • Assorted Sashimi Plate
  • グラニテ Granité
  • 請福生姜レモンのミント風味
  • SEIFUKU Ginger-Lemon Liquor Sorbet with a Hint of Mint
  • 肉料理 Meat
  • 黒毛和牛サーロインのポワレ
  • Poiret of Wagyu Sirloin
  • お食事 Entrée
  • 琉球スギの海鮮丼 又は 琉球スギのお茶漬け
  • Ryukyu Cobia Rice Bowl (Kaisen-don)
    or
    Boiled Rice in Green Tea with Ryukyu Cobia (Ochazuke)
  • サラダ Salad
  • フルーツサラダ
  • Fruit Salad
  • デザート Dessert
  • ベイクドアラスカ
  • Baked Alaska
  • ※黒毛和牛フィレ肉への変更を、+4,000円で承ります。
  • ご予約時にお申し付け下さい。
  • ※Wagyu Sirloin can be changed to Wagyu Fillet with an additional charge of 4,000 JPY.
  • Please let us know upon making your reservation.

その他のレストラン

ブッフェダイニング

ブッフェダイニング

グリルダイニング

グリルダイニング

クラブダイニング

クラブダイニング

ガーデンダイニング

ガーデンダイニング

オープンカフェ & バー

オープンカフェ & バー

海Café

海Café

小浜島の居酒屋・カフェ

小浜島の居酒屋・カフェ

焚き火Café

焚き火Café